ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Καιρός: Σαββατοκύριακο με λιακάδα στην Αργολίδα - Νέα κακοκαιρία από βδομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | | |
Λιακάδα Ναύπλιο
Καλός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο και στην Αργολίδα, με τις βροχές και τις καταιγίδες να επιστρέφουν στη χώρα από τη Δευτέρα.


Στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι εξαιρετικός, με αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια, αλλά και σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει μέχρι και τους 15-16 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα, θα ξεκινήσει μια κακοκαιρία με βροχές στα δυτικά, στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ στην Αττική θα εξακολουθήσει να είναι καλός ο καιρός.

Από την Τρίτη, θα πέσει έως και 10 βαθμούς η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα κυμανθούν από 8 έως 10 μποφόρ, κάτι που ίσως να καθηλώσει τα πλοία στα λιμάνια.

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 

Στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τις πρωινές ωρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 16 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06-02-2022

Στη δυτική και νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από δυτικές, με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα νησιά του βορείου Αιγαίου τους 12 με 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07-02-2022

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές που το βράδυ στα βόρεια θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το απόγευμα σταδιακά στα βόρεια και από το βράδυ βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα βόρεια θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ