ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Χειροποίητα γαϊτανάκια θα δώσουν αποκριάτικο χρώμα στα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | |
Γαϊτανάκι
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ , ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης, δεν θα πραγματοποιήσει ,δυστυχώς ,καμία καρναβαλική παρέλαση, ούτε κάποια μεγάλη υπαίθρια εκδήλωση.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κ. Μαρία Ράλλη: "Σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανή τη μεγάλη αυτή γιορτή του λαϊκού μας πολιτισμού αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εκπαιδευτική κοινότητα και να ενισχύσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μέσα στα σχολεία, όπου οι δράσεις είναι ελεγχόμενες και τηρούνται όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας covid-19. 
Έτσι , σήμερα μοιράστηκαν στα σχολεία χειροποίητα γαιτανάκια , που θα δώσουν το χρώμα και τον τόνο της αποκριάς στα παιδιά μας , αλλά και στους εκπαιδευτικούς που μετά από τους υγειονομικούς τους θεωρώ μαχητές της πρώτης γραμμής σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση ,που διαχειρίζονται καθημερινά. 
Για τρίτη χρονιά στερούμαστε όλοι μας , μικροί και μεγάλοι τη χαρά και το γλέντι των ημερών , όμως με λίγο υπομονή και προσοχή ακόμα τα καλύτερα θα τα βρούμε μπροστά μας... Καλή Τσικνοπέμπτη !"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ