ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ερμιονίδα: Ξεκίνησαν τα έργα στην Μπάλτιζα Πορτοχελίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | | | |
Έργα στην Ερμιονίδα
Σήμερα Δευτέρα 14.02.2022, ξεκίνησαν οι εργασίες στην Μπάλτιζα Πορτοχελίου με βάση τη Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΜΠΑΛΤΙΖΑΣ», προϋπολογισμού 29.999,00 € με ΦΠΑ.

Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση της ανάπλασης με επιπλέον σταμπωτό δάπεδο και άλλες συναφείς εργασίες που περιγράφονται στην τεχνική έκθεση με σκοπό την αισθητική και πρακτική αναβάθμιση του σημείου αυτού, στο Πορτοχέλι.

Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς τα έργα ανάπτυξης και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην λειτουργική και αισθητική βελτίωση των κοινοχρήστων χώρων της Κοινότητας.

Μετά την αποπεράτωση του παραπάνω έργου θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά δωρεάς Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλο το μήκος της παραλίας από το ύψος του νεκροταφείου και σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Μπάλτιζας και της Παραλίμνιας οδού.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια με επίκεντρο τα έργα, τις συντηρήσεις, τις επισκευές και τις αναπλάσεις.
 
Χτίζουμε τις τουριστικές υποδομές ώστε οι δημότες μας και οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την όμορφη Ερμιονίδα.

Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινότητας Πορτοχελίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ