ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Στην Αργολίδα την Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς ομιλία στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. | | |
Σπήλιος Λιβανός
Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Αργολίδα, σήμερα γνωστοποιήθηκε πως και η εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό στο Άργος αναβάλλεται και αυτή.

Η ανακοίνωση από το ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφέρει:

"Σας γνωστοποιούμε πως η εκδηλωση με θέμα: «Νέες Προκηρύξεις ΠΑΑ – Χρηματοδοτικά εργαλεία για τη στήριξη των Παραγωγών» την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος με ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό αναβάλλεται.

Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για την νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της."

Στην Σπάρτη ο Σπήλιος Λιανός την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, θα επισκεφθεί την Σπάρτη 

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός θα έχει συνεργασία στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας με τον περιφερειάρχη και τα στελέχη της Περιφέρειας και στη συνέχεια, στις 7.30 το απόγευμα, θα ακολουθήσει -στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου- συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην Αργολίδα την Πέμπτη 

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, μας ενημέρωσε πως ο κ. Λιβανός θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη αγροτικών φορέων για το ζήτημα του παγετού, ενώ είναι πιθανό να τον συνοδεύει και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ