ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. |
no war
Το Συνδικάτο μας καταδικάζει την πολεμική σύγκρουση, την απαράδεκτη στρατιωτική εισβολή κι επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.


Πρόκειται για την έναρξη ενός πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ με τη Ρωσία σε βάρος του ουκρανικού, του ρωσικού και των άλλων λαών της περιοχής, με επίκεντρο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τους δρόμους μεταφοράς ενέργειας κι εμπορευμάτων.

Η εργατική τάξη και οι λαοί της Ρωσίας και Ουκρανίας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Απεναντίας δεν πρέπει να χύσουν το αίμα τους για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Καταγγέλλουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όλων των κυβερνήσεων, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και των άλλων αστικών κομμάτων, που στο όνομα της πολυδιαφημισμένης γεωστρατηγικής αναβάθμισης, έχουν μετατρέψει σε ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση και εμπλέκουν τη χώρα μας στο κουβάρι των ανταγωνισμών και του πολέμου.

Τα συμφέροντα των εργαζομένων, όλου του λαού, όχι μόνο δε βρίσκονται στην βαθύτερη εμπλοκή σ’ αυτούς τους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, αλλά στην άμεση απεμπλοκή από αυτούς.

Οργανώνουμε την πάλη μας και απαιτούμε:

· Να μην χρησιμοποιηθούν ευρωατλαντικές υποδομές από ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

· Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μην σταλεί στην Ουκρανία, σε χώρες που συνορεύουν με αυτήν ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές

· Να κλείσουν στην χώρα μας οι βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ