ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμος Ναυπλιέων παραχώρησε στον Αργοναύτη Νέας Κίου για προπονήσεις το γήπεδο στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 μ.μ. | | |
Γήπεδο
Με την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι διοικήσεις του Αργοναύτη Νέας Κίου και του ΑΟ Νέας Κίου αντιλήφθηκαμε το σοβαρό πρόβλημα το οποίο θα αντιμετώπιζαμε που δεν ήταν άλλο από την εύρεση γηπέδου για προπονήσεις ! Η κατάστασή του Δημοτικού γηπέδου Νέας Κίου προδίκαζε αυτό που θα ακολουθούσε.
 
Οι εργασίες για το νέο γήπεδο δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας, επιβάρυνε όμως την τρέχουσα κατάσταση καθώς το 5χ5 της Νέας Κίου παροπλίστηκε.
 
Στην προσπάθειά για να επιλύσουμε το πρόβλημα βρήκαμε σύμμαχο τον Δήμο Ναυπλιέων μέσω του αρμόδιου οργάνου του. Η πρόεδρος της ΔΟΠΠΑΤ του όμορου δήμου Κυρία Ράλλη άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, σεβάστηκε το έργο που επιτελούμε και μας παραχώρησε το γήπεδο της Αγίας Τριάδας προς χρήση.
 
Ευχαριστούμε λοιπόν τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο της ΔΟΠΠΑΤ Κυρία Μαρία Ράλλη και όλους τους αρμόδιους που παραμέρισαν τις όποιες σκοπιμότητες και έδωσαν λύση στα προβλήματά μας αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν έχει δημοτικά και πολιτικά όρια.

Αργοναύτης Νέας Κίου και ΑΟ Νέας Κίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ