ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Σύλληψη και του αρμόδιου αντιδήμαρχου στη Σπάρτη για τα κυνοκομεία - κολαστήρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. | | | |
Σκυλιά
Άμεσα έδρασαν οι Αρχές στις αποκαλύψεις-σοκ για την κακομεταχείριση των σκύλων στα κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης, καθώς όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ήδη έγιναν τρεις συλλήψεις μεταξύ αυτών, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.


Στη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι μετά από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά των ζώων που βρίσκονταν στα δύο κυνοκομεία, η αστυνομία έδρασε και προχώρησε σε συλλήψεις…

«Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στις εικόνες φρίκες που αντίκρισαν στα κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής Save a Greek Stray, που κάνουν επί διήμερο «έφοδο» στην περιοχή, με βάση τις καταγγελίες για κακοποίηση αδέσποτων, ο κόσμος είδε βασανισμένα, αδύναμα και αδύνατα, σκελετωμένα σκυλιά που οδηγούνται με αργό και βασανιστικό τρόπο στον θάνατο. Απανθρωπιά και κτηνωδία.


Θυμίζουμε, πως ο συγκεκριμένος δήμος της Σπάρτης που βρίσκονται τα κυνοκομεία, είχε γίνει γνωστός πριν λίγο καιρό από την «εποποιία» του 2007, που είχε πει σε βίντεο ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας, ο οποίος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάθε τραγωδία, με ελαφρότητα και παντελή αδιαφορία!

Ολόκληρη η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Μετά από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης διέταξα την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός. Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ