ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

"Μάχη" ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο για τις οφειλές επαγγελματιών του Τολού προς τη ΔΕΥΑΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | | | | | |
Κωστούρος ΔΕΥΑ Ναυπλίου
Η αναφορά του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου κατά την συνάντηση με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, πως οι οφειλές προς την ΔΕΥΑ Ναυπλίου στην περιοχή του Τολού φτάνουν στο 75% και πως μόνο το 25% επί του συνόλου των λογαριασμών πληρώνονται, ενώ η ΔΕΥΑΝ δείχνει ανοχή και δεν διακόπτει την υδροδότηση για να μην κλείσουν ξενοδοχεία και επιχειρήσεις, προκάλεσε την αντίδραση της Θεματικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου, ενώ στην αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων που ξέσπασε ενεπλάκη και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας.


Αναφερόμενος μεταξύ άλλων ο κύριος Κωστούρος στην τακτική που εφαρμόζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου για τις οφειλές αυτές από την περιοχή του Τολού, είπε πως πολιτική της ΔΕΥΑΝ και κατ επέκταση της Δημοτικής Αρχής είναι να δείχνει ανοχή και να μην διακόπτει την υδροδότηση σε αυτούς που δεν ανταποκρίνονται στην πληρωμή των λογαριασμών, καθώς πρωτεύοντα ρόλο έχει ο άνθρωπος και οι ανοιχτές επιχειρήσεις.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την συναντηση του ΣΕΤ με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων: 

Στα λεγόμενα του Δημάρχου Ναυπλιέων αντέδρασε με επιθετικό και ειρωνικό τρόπο η Θεματική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου όπου ανέφερε: 


"Με ανοιχτό το στόμα παρακολουθούν οι δημότες τον πρώτο πολίτη του Δήμου να δηλώνει ότι το 75% των επιχειρήσεων μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων, δεν πληρώνει τους λογαριασμούς κατανάλωσης νερού στην καταχρεωμένη ΔΕΥΑΝ.

Και παραθέτει και μια λαϊκίστικη εξήγηση που άλλους κάνει να γελούν κι άλλους να εξοργίζονται. "Δεν μπορούμε να κόψουμε το νερό σε όσους χρωστάνε γιατί θα κλείσουν οι επιχειρήσεις. Εμείς δεν είμαστε σαν τις Τράπεζες"

Συμφωνούμε δήμαρχε της καρδιάς μας αλλά όχι της τσέπης μας.

Όμως την ανοιχτοχεριά αυτή να την κάνεις με δικά σου χρήματα. Όχι των καταναλωτών που παρά τα ζόρια, πληρώνουν με συνέπεια στη ΔΕΥΑΝ κάθε λογαριασμό."

Τη σκυτάλη των ανακοινώσεων πήρε o Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ναυπλίου που αναφέρει:

"Η ανακοίνωση της "Θεματικής Ομάδας Τοπικής αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου" όπου ζητά να κλείσουν τις βάνες παροχής νερού στις επιχειρήσεις του Τολού αποδεικνύει την πραγματική ατζέντα και φιλοσοφία της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ως τοπική οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές. Ως παράταξη στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ