ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

"Με δικά του λόγια" ο Βαγγέλης Τρίγκας στον ΙΑΝΟ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. |
Βαγγέλης Τρίγκας στον ΙΑΝΟ
Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 παρουσιάστηκε με το μουσικό σύνολο του Βαγγέλη Τρίγκα στην σκηνή του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ η καινούργια τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Με δικά μου λόγια».

Tην παρουσίαση προλόγισε η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Πήραν μέρος:

Βαγγέλης Τρίγκας – μπουζούκι, τραγούδι Μαργαρίτα Καραμολέγκου – τραγούδι Λυδία Παναγιωταρέα - βιολοντσέλο Θόδωρος Μπρουτζάκης – πιάνο Αντώνης Σίδερης – Μπουζούκι, κιθάρα Γιάννης Νόνης - κοντραμπάσο

Ο Βαγγέλης Τρίγκας μετά την παρουσίαση ανέφερε: "Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας για την παρουσίαση του νέου μας δίσκου το περασμένο Σάββατο στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ.

Η δισκογραφική αυτή δουλειά, στην οποία "συναντώνται" η αγάπη μου για το μπουζούκι και η ανάγκη έκφρασης μέσα από το λόγο και τη μουσική, σηματοδοτεί για μένα το άνοιγμα ενός νέου και πολύ ενδιαφέροντος κύκλου.

Πρωτόγνωρη, γεμάτη συγκίνηση η εμπειρία μας να παίξουμε τα τραγούδια μας και να αγκαλιαστούν με τόση θέρμη από όλους εσάς.
Ιδιαίτερη τιμή για μένα η παρουσία ανθρώπων σημαντικών με τους οποίους είχα την τύχη να συναντηθώ στη διαδρομή μου όπως, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Κωχ, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζέρβας - μουσικοί και τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Μάτσικας, Στέλιος Καρύδας, Νίκος Βαρβαρέσος, Νίκος Ανδρουλάκης, Στέλλα Καρύδα.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη δημοσιογράφο και αγαπημένη φίλη Βίκυ Φλέσσα, η συμμετοχή της οποίας ήταν καταλυτική για τη διεξαγωγή της παρουσίασης."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ