ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας ευχαριστεί το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 μ.μ. | |
Συλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας
Τη Δευτέρα 17 και Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “Δεσμοί Αίματος” διοργάνωσε την 150η εθελοντική αιμοδοσία στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard, που βρίσκεται στο Ναύπλιο, στη συμβολή της Πλατείας Φιλελλήνων με την οδό Όθωνος.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο μας η συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Σπουδών και με την ευκαιρία αυτή εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας όσο και την αμέριστη συμπαράσταση εκ μέρους τόσο του υπεύθυνου του Κέντρου καθώς και του προσωπικού.

Για μία ακόμα φορά το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard απέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία και τη διάθεση συνεισφοράς του στην τοπική κοινωνία σε μια δύσκολη υγειονομικά περίοδο που οι ανάγκες για αίμα των συνανθρώπων μας παραμένουν επιτακτικές.

Ευχάριστη διαπίστωση αποτέλεσε το γεγονός ότι οι εθελοντές αιμοδότες της Αργολίδας ξεπέρασαν τις τυχόν αναστολές τους λόγω της πανδημίας και προσήλθαν και πάλι με χαμόγελο και θετική διάθεση να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή και ο επαγγελματισμός του ιατρικού προσωπικού της μονάδας αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άργους. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Σας περιμένουμε στην επόμενη αιμοδοσία μας στο Άργος την Δευτέρα 14 και Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
“Δεσμοί Αίματος”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ