ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δήμαρχος Ερμιονίδας: Oι άνθρωποι που καλλιεργούν τη γη χρειάζονται στήριξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γεωργόπουλος
Παρών στη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας , για τα θέματα των αγροτών ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

"Οι άνθρωποι του μόχθου, οι άνθρωποι που καλλιεργούν τη γη μας και που βασίζουν το εισόδημά τους σ’ αυτή χρειάζονται στήριξη. Στήριξη για να συνεχίσουν να καλλιεργούν, για να συνεχίσουν να μας προσφέρουν τα αγαθά της μάνας γης !

Δυστυχώς τα καιρικά φαινόμενα αλλάζουν γίνονται ακραία με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να πλήττονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ως εκτούτου θα πρέπει η πολιτεία να οργανωθεί με τρόπο τέτοιο που θα βοηθά άμεσα και αποτελεσματικά τους αγρότες μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκα και στη τοποθέτηση μου στον Υπουργό ενώ, ταυτόχρονα έθεσα για ακόμα μια φορά το θέμα της υφαλμύρωσης των υδάτων και της αναγκαιότητα άμεσης επέκτασης του ΑΝΑΒΑΛΟΥ στην Ερμιονίδα .

Ακόμα τόνισα την ραγδαία αύξηση του κόστους παραγωγής, με την τεράστια αύξηση των τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο πετρέλαιο, τα λιπάσματα και γενικά στα γεωργικά και κτηνοτροφικά εφόδια!" δήλωσε ο κύριος Γεωργόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ