ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

«1821-2022: 200 χρόνια λεύτερο Ανάπλι»: Θεατρική παράσταση από το 1ο Λύκειο και το 1ο Δημοτικό Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | | |
Συνέντευξή τύπου
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη, ο καθηγητής του 1ου Λυκείου Ναυπλίου Τόλης Κοϊνης και η δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου Νανά Καλογεροπούλου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, για τη θεατρική παράσταση με τίτλο:«1821-2022: 200 χρόνια λεύτερο Ανάπλι». 

Η παράσταση αποτελεί συνδιοργάνωση του 1ου Λυκείου Ναυπλίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 13:00μ.μ

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την συνέντευξη τύπου:
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ.Μαρία Ράλλη ανέφερε:

"Η συνεργασία είναι το ισχυρό μας εφόδιο στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού για την επιτέλεση του έργου μας .

Όμως , από τους κυριότερους συνοδοιπόρους μας είναι η εκπαιδευτική κοινότητα.
Έτσι , λοιπόν , προκειμένου να οργανωθούν οι επετειακές εκδηλώσεις της πόλης μας η πρώτη σκέψη μας ήταν στα σχολεία μας.

Θετική και άμεση ανταπόκριση είχε το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου και οφείλουμε και δημόσια να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια κ. Σοφία Πανταζή , στην οποία μισή πρόταση μας αρκούσε για να φτάσουμε στην συνδιοργάνωση .

Με καθ' ύλην αρμόδιο τον εκπαιδευτικό κ. Τόλη Κοΐνη , τον οποίο ευχαριστούμε , και αφού οι συνθήκες , αν και αντίξοες ακόμα , μας έκαναν το χατίρι ανακοινώσαμε σήμερα την επετειακή εκδήλωση με την συμμετοχή και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου , που θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου, ημέρα Εθνικής Επετείου, στην πλατεία Συντάγματος !

Ευχαριστίες θερμές και στη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού κ. Χρύσα Σαββάκη και στους εκπαιδευτικούς κ. Στέλιο Καρατάσο και κ. Νανά Καλογεροπούλου , που έχουν την ευθύνη της συμμετοχής του σχολείου.

Επίσης , ευχαριστίες στις προέδρους των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο κ. Αγγελική Σπυροπούλου και κ. Μαρίνα Κοτζαμάνη για την στήριξη τους και σε αυτή την εκδήλωση.
Αξίζει να αναφέρουμε και την συμμετοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στην ημέρα αυτή , δίνοντας τη δική τους χορευτική παράσταση στην πλατεία Καπποδίστρια , μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης.

Ευχαριστίες στη Διευθύντρια κ.Αργυρή Μπιλιούρη και στους γυμναστές του σχολείου για την συνεργασία και την συνεχή παρουσία τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Το 2022 είναι μπροστά μας κι εμείς είμαστε έτοιμοι μέχρι τέλος του μηνός Μαρτίου να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του ΔΟΠΠΑΤ , το οποίο θα κινηθεί σε τρεις άξονες :
- Τιμητικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο της πόλης
- Τιμητικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή
- Θεσμοθετημένες και νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις.

Και για ακόμα μία φορά θα επαναλάβουμε πως κατά το επετειακό έτος 2022 παραμένει στόχος μας η πραγματοποίηση γεγονότων που θα σηματοδοτήσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά ....

Ας ευχηθούμε υγεία και ηρεμία και σας προσκαλούμε όλους , τηρώντας βέβαια τα υγειονομικά πρωτόκολλα , να συνεορτάσουμε , να θυμηθούμε και να δώσουμε στα παιδιά μας όλες τις αιτίες και τις αφορμές , που θα δημιουργήσουν τους σύγχρονους ήρωες και ενεργούς πολίτες..."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ