ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Επιτυχίες μαθητών του ΓΕΛ Λυγουριού στη 2η Οικονομική Ολυμπιάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:47:00 μ.μ. | |
Εξαιρετικές για μια ακόμη χρονιά οι επιδόσεις των μαθητών του ΓΕΛ Λυγουριού στον Διαγωνισμό της 2ης Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Λυγουριού συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου, τόσο για την διπλάσια σε σχέση με την περσινή χρονιά συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, όσο και για τις εξαιρετικές επιδόσεις που παρουσίασαν. Οι μισοί από τους συμμετέχοντες πέρασαν τη βάση του 50% ενώ πέντε μαθητές προκρίθηκαν με υψηλή βαθμολογία στον επόμενο γύρο του Διαγωνισμού σε περιφερειακό επίπεδο.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους μαθητές που προκρίθηκαν: Χρόνης Καφτάνης, Παλκπρίτ-Καούρ Σίνγκ, Μαρία Αλίκη Πετρή, Θεοφάνη Μελά, Ρομέο Τζανγκόλι

Θερμά συγχαρητήρια και στον κύριο Νίκο Παύλου, τον Οικονομολόγο του σχολείου μας που οργάνωσε την διαδικασία και τους μαθητές.

Τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και στον δεύτερο γύρο!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Λυγουριού

Η Διευθύντρια

Ελένη Αγγελοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ