ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Το μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για την 25η Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | | |
Το μήνυμα του Δημάρχου Ναυπλίεων Δημήτρη Κωστούρου
"Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες
 
Η 25η Μαρτίου αποτελεί για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία ημέρα ιστορικής μνήμης, εθνικής υπερηφάνειας και θρησκευτικής πίστης.

Δεδομένου του πολέμου στην Ουκρανία με την ανθρωπότητα να παρακολουθεί συγκλονισμένη και τρομοκρατημένη τις εξελίξεις και τις οικονομικές συνέπειες να βαραίνουν καθημερινά όλους τους πολίτες της Ευρώπης ο συμβολισμός της φετινής επετείου πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρός τονίζοντας περισσότερο από ποτέ την εθνική μας ευθύνη απέναντι στην πατρίδα.

Είναι η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου.
Οι αξίες για ειρήνη, ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης περνά άλλη μια δοκιμασία μετά από αυτή της πανδημίας αποκτούν ουσιαστικό νόημα και είναι περισσότερο επίκαιρες από ποτέ.

Για εμάς που ζούμε στο Ναύπλιο η 25η Μαρτίου έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας γιατί από την μια γιορτάζει ο επιβλητικός ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη συνοικία της Πρόνοιας χώρος υψηλού θρησκευτικού συμβολισμού για την πόλη μας και από την άλλη συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό. 

Είναι μια χρονιά ορόσημο για τον Δήμο μας γιατί τούτη η ιστορική επέτειος πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο αποφασιστικότητας και συλλογικής προσπάθειας ένα παράδειγμα προς μίμηση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.
Οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο για ένα Δήμο Ναυπλιέων αντάξιο στα όνειρα και τις προσδοκίες της νέας γενιάς.

Ολόψυχα χρονιά πολλά σε όλους με υγεία, πίστη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ