ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Ομάδα ανάγνωσης του 2ου Λυκείου Άργους ασχολείται με το αστυνομικό μυθιστόρημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | |
2ο ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ
Ομάδα μαθητών της Β τάξης του 2ου ΓΕΛ Άργους συνέστησε μια Λέσχη Ανάγνωσης με υπεύθυνες καθηγήτριες τις φιλολόγους, κες Κωνσταντίνα Δοντά και Άννα Μπουλμέτη. 

Η ομάδα ασχολείται με το αστυνομικό μυθιστόρημα και κυρίως με το μυθιστόρημα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΜΕΡΕΣ της Ευτυχίας Γιαννάκη. Οι συναντήσεις της Λέσχης γίνονται στον φιλόξενο χώρο για τα παιδιά της Παιδικής - Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

Οι μαθητές σε κάθε τους συνάντηση απολαμβάνουν αυτή τη φιλοξενία κυρίως με τα κεράσματα και τη ζεστή παρουσία της συναδέλφου και υπεύθυνης της Βιβλιοθήκης, κ.Πέννυς Καχριμάνη και του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ κ.Παναγιώτη Σκούφη.
Το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου η ομάδα είχε την τύχη να ενημερωθεί σχετικά με την αστυνομική λογοτεχνία από την κα Σοφία Πανταζή, φιλόλογο, διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου, με PhD στην αστυνομική λογοτεχνία.
 
Οι γόνιμες αυτές συναντήσεις θα συνεχιστούν έως το τέλος της σχολικής χρονιάς με πιθανή συνάντηση με την συγγραφέα και ασκήσεις δημιουργικής γραφής από τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η Λέσχη Ανάγνωσης του 2ου ΓΕΛ Άργους ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτό το τόσο ευχάριστο αναγνωστικό της ταξίδι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ