ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Απίστευτο τροχαίο στην Εγνατία Οδό με καραμπόλα 30 αυτοκινήτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | |
Τρακάρισμα
Μέσω της επαρχιακής οδού Βέροιας - Έδεσσας διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό λόγω της καραμπόλας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Ημαθία και στην οποία ενεπλάκησαν τριάντα οχήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, 06.03.2022, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο και ακριβώς για τον λόγο αυτό, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τελικά το ατύχημα μετατράπηκε σε καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων!

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Κοζάνη. Οι οδηγοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετά άτομα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της Βέροιας, της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ωστόσο οι καταγεγραμμένοι τραυματίες μέχρι στιγμής είναι τρεις. 

Στην περιοχή έσπευσαν για την παροχή βοήθειας δώδεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ