ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ashtanga Yoga στο ΦΟΥΓΑΡΟ με τη Μαριάννα Θυμιάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. |
Yoga
Η Αshtanga Yoga είναι ένα μονοπάτι ολιστικής υγείας που έχει τις ρίζες του στην Ινδία, στον Δυτικό κόσμο έγινε γνωστό από τον Shri K. Patthabi Jois. 

Η μέθοδος εμπεριέχει τον συγχρονισμό της αναπνοής με την κίνηση βασισμένη πάνω σε κάποιες δομημένες κινητικές ακολουθίες. Ο ιδρώτας που παράγεται από την εσωτερική θερμότητα αφαιρεί από τον οργανισμό όλες τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες. Μια πρακτική σχεδιασμένη να προσφέρει ένα υγιές σώμα και πνεύμα.

*λειτουργούν ήδη τα τμήματα:

yin yoga κάθε Τρίτη 8-9.15μμ.

yoga κάθε Πέμπτη πρωί 10-11

& Kids yoga για 5+ κάθε Τρίτη 7-8 μμ.
Μαριάννα Θυμιάκη
Δασκάλα Yoga / Yoga Instructor


Γεννήθηκε στην Αθήνα. Καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga, Vinyasa Krama & Yin Yoga σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Οργανώνει workshops, yoga retreats & yoga festivals. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Είναι founder και columnist του online περιοδικού γιόγκα και ευεξίας modernyogi.gr Επίσης δίνει κείμενα στο 4moms.gr Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci, Paul Grilley και πολλούς άλλους. 

Πιστεύει ότι η διδασκαλία πηγάζει κατά βάση βιωματικά και διατηρεί μια καθημερινή πρακτική για την προσωπική & πνευματική της εξέλιξη. Ασχολείται με την αναρρίχηση βράχου, την ορειβασία & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις. Μότο της είναι «Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο». Από τον Οκτώβριο του 2021 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ υλοποιώντας εργαστήρια baby yoga, yoga για παιδιά και yin yoga για ενήλικες.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Απαιτούμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης σε ισχύ.

ΕΓΓΡΑΦΈΣ ΕΩΣ 20/3/2022
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ