ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Παράταση στις εκλογές των επιμελητηρίων της χώρας ζήτησε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Αθηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. | | |
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Παράταση στις εκλογές των επιμελητηρίων της χώρας ζήτησε με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος.


Ειδικότερα, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η Real News της Κυριακής, ο κ. Μπρατάκος σημειώνει ότι οι περιορισμοί που επέβαλε η πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια, καθυστέρησε τον προγραμματισμένο σχεδιασμό των επιμελητηριακών διοικήσεων. «Είναι λοιπόν δικαιολογημένο και λογικό το αίτημα του συνόλου των προέδρων για παράταση των επιμελητηριακών εκλογών», καταλήγει ο κ. Μπρατάκος, συμπληρώνοντας ότι «ως πρόεδρος του μεγαλύτερου και ισχυρότερου επιμελητηρίου της χώρας, ζήτησα από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη, να αποδεχθεί την παράταση μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023»

Ο κ. Μπρατάκος ανακοίνωσε επίσης ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΕΒΕΑ, στο οποίο εκλέγεται ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2006. «Γνωρίζω καλά τη λειτουργία του επιμελητηριακού θεσμού και πιστεύω βαθιά στον αναπτυξιακό του ρόλο. Θέλω λοιπόν να συνεχίσω να υπηρετώ ένα ΕΒΕΑ που θα λειτουργεί ως μοχλός ενδυνάμωσης των επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τονίζοντας ότι « η βασική μας προτεραιότητα σήμερα είναι, μέσα από ρεαλιστικές, βιώσιμες και υλοποιήσιμες προτάσεις, να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις -κυρίως τις μικρομεσαίες- με απώτερο σκοπό την κοινωνική ευημερία»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ