ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για την οδυνηρή απώλεια του Βασίλη Μπούρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:05:00 μ.μ. | |
«Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον Βασίλη Μπούρη, τον εμπνευσμένο Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών, τον ανιδιοτελή γιατρό, τον επιστήμονα, τον πατέρα, τον σύζυγο, τον σύντροφο, τον φίλο και συνοδοιπόρο.


Προσηνής, ταγμένος στον άνθρωπο και στον πολίτη, ενωτικός και πάνω από όλα βαθιά δημοκράτης. Ο Βασίλης Μπούρης με το πλατύ χαμόγελό του απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, με την μεστή πολιτική του σκέψη, με το όραμά του για την πόλη του Άργους, που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε, αλλά πάνω από όλα με το ήθος, την καλοσύνη και την αξιοπρέπειά του σημάδεψε την νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Οι σκέψεις μας αυτή την ώρα ανήκουν στην οικογένειά του, στους δικούς του ανθρώπους. Τους ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια και δύναμη να αντιμετωπίσουν την πρόωρη απώλειά του. Ο Βασίλης Μπούρης ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου και πολιτικού, ο θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον ιατρικό κόσμο, στις τάξεις των προοδευτικών δυνάμεων της Αργολίδας, στο κόμμα μας, στις καρδιές μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αντίο Δήμαρχε. Αντίο Γιατρέ. Αντίο Σύντροφε».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ