ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Με το ένα πόδι στον τελικό Κυπέλλου Αργολίδας ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. | |
Ποδόσφαιρο
Με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται η ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου μετά την επικράτηση με σκορ 4-1 επί της Ένωσης Ερμιονίδας.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1,με την ομάδα της Ερμιονίδας να αιφνιδιάζει και να ανοίγει το σκορ στο 13’ με σκόρερ τον Γιώργο Τριμπόνια κάνοντας το 0-1,με την ομάδα  του Φοίνικα να αντιδρά άμεσα όμως και να ισοφαρίζει στο 16’ λεπτό με τον Κωνσταντίνο Μούγιο σε 1-1.

Στο Β’ ημίχρονο του παιχνιδιού, οι παίκτες του Φοίνικα σκόραραν τρεις φορές με σκόρερ τους Παναγιώτη Μπιτζή στο 55’ και Γιώργο Γεωργίου στο 75’ και 83’ λεπτό.

Συνθέσεις:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Κρεμμυδας Δ): Διασσινος,Λερμας,Καρελης,Καπλατζης,Μπουκουρης,Παπαϊωάννου (80’ Μελανης) Μουγιος (60’ Θωμας) χατζησοφρωνιου, Μπιτζης (70’ Κοκκωνης) Πουτσης (60’ Γεωργιου Γ) Χατζηστάμου (80’ Βραζιος)

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Σκυβαλος Μ): Στοικος,Διαμαντοπουλος(46’ Στεργιου)Λαλουσης,Μερτυρης,Βιρβίλης,Τουλης(46’ Χαλουβας) Τριμπονιας Γ (67’ Φουρναρος) Κυπαρίσσης,Αντωνοπουλος (67’ Ιβανοφ) Τρέσα (72’ Κιοσες) Λαντικας.
Ο Β’ ημιτελικός θα γίνει την Τετάρτη στο γηπεδο Κρανιδιου στις 16:00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ