ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Τσουχτερό κρύο στην Αργολίδα - Πόσο έπεσε η θερμοκρασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | | |
Χαμηλές θερμοκρασίες
Χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή σημειώθηκαν τη νύχτα και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 11 Μαρτίου και στην Αργολίδα.

Στο Άργος η θερμοκρασία σύμφωνα με τον σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έπεσε στους -1 στις 3:30 τη νύχτα, στο Ναύπλιο έφτασε στους -1,7 στις 06:00 σύμφωνα με τον σταθμό του δικτύου Meteo Club, στο Κρανίδι το θερμόμετρο έδειξε 1,2 ενώ στην Παλαιά Επίδαυρο σύμφωνα με το  freemeteo.gr η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν -3 βαθμούς όπου μάλιστα σημειώθηκε και ελαφριά χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Πολικές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 11/03, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Σέλι Ημαθίας με -16,1 °C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 11/03, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας. 
Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή της Αρβανίτσας Βοιωτίας, η οποία ανήκει στο kopaida.gr και έχει ενταχθεί στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ