ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ναύπλιο: Διακοπή ρεύματος Σάββατο βράδυ άφησε στο σκοτάδι την πόλη με χιλιάδες επισκέπτες - Οργή στους επαγγελματίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | |
Διακοπή ρεύματος Σάββατο βράδυ άφησε στο σκοτάδι την πόλη με χιλιάδες επισκέπτες
Εξοργισμένοι είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Ναύπλιο καθώς ακόμα μια διακοπή ρεύματος σε ώρες αιχμής δημιουργησε τεράστιο πρόβλημα το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου την στιγμή που η πόλη βούλιαζε από κόσμο.

Στις 12:30 περίπου τη νύχτα του Σαββάτου 26 Μαρτίου σημειώθηκε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και σε άλλες περιοχές.

Τα καταστήματα διασκέδασης και εστίασης και γενικά του τουρισμού, για μιάμιση και πλέον ώρα βρίσκονταν στο σκοτάδι με χιλιάδες επισκέπτες στα καταστήματά τους.   

Είναι αδιανόητο την στιγμή που όλοι περιμένουν να δουλέψουν και να ανακάμψουν οι επιχειρήσεις από τα συσσωρευμένα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία αλλά και η ακρίβεια, να συμβαίνει διακοπή ρεύματος στο ιστορικό κέντρο με χιλιάδες επισκέπτες να έχουν κατακλύσει την πόλη. 

Ο λόγος που δημιούργησε τη διακοπή ρεύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα  στο πικ της επισκεψιμότητας της πόλης και αυτό έχει εξοργίσει τους επαγγελματίες που για μια ακόμα φορά είδαν τους πελάτες τους να φεύγουν από τα καταστήματα τους και η πόλη να μένει στο σκοτάδι μέχρι τις 2 περίπου τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα επαγγελματιών προσανατολίζεται να προσφύγει κατά της ΔΕΗ με ομαδικές αγωγές καθώς η υπομονή τους πλέον έχει εξαντληθεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ