ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Δήλωση Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα: Είστε έκθετος και απαράδεκτος κ.Νίκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | |
Δήλωση Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα
Η αθέτηση από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα της δέσμευσής του να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Συλλόγου των υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας την Τρίτη 8 Μαρτίου για την ημέρα της γυναίκας είναι μέγα θέμα ηθικής, πολιτικής και αναξιοπιστίας εκ μέρους του.

Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο συγχρόνως την Δευτέρα να συμφωνεί για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και μάλιστα να ορίζει εκπρόσωπό του στην εκδήλωση κ. Άννα Καλογεροπούλου, και σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022) να αθετεί τη δέσμευσή του και να απαγορεύει την εκδήλωση.

Κύριε Νίκα,

Η ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται και τιμάται πάντα στις 8 Μάρτη και δεν είναι κινητή θρησκευτική εορτή.

Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε με τον πιο έντονο τρόπο την απαράδεκτη αυτή αθέτηση της δέσμευσής του και να τον καλέσουμε να σεβαστεί την αρχική του δέσμευση, εκτός εάν για τον κ. Νίκα οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία αξία. Αν είναι έτσι να μας το πει να ξέρουμε πως δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τις δεσμεύσεις του. Αν επιλέγει άλλα να λέει την Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή τότε είναι απλά ένας αναξιόπιστος και άνθρωπος και Περιφερειάρχης.

Λυπούμεθα κύριε Νίκα, που δεν σέβεστε ούτε τον θεσμό που εκπροσωπείτε αλλά ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Το Γραφείο Τύπου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ