ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κουτσοποδίου προς την Αικατερίνη Ντίνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
Κουτσοπόδι
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ανακαίνισης του εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών ο Σύλλογος γονέων/κηδεμόνων του Γυμνασίου Κουτσοποδίου απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή στη γονέα κ.Ντίνη Αικατερίνη, για τη σημαντική δωρεά της στο σχολείο για την ευόδωση του παραπάνω σκοπού.

Η επιστολή

Αγαπητή κ. Ντίνη, Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά σας, ενός ηλεκτρονικού μικροσκοπίου ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της εργαστηριακής διδασκαλίας του μαθήματος της Βιολογίας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή, αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να αποτελούν φωτεινά παραδείγματα στήριξης του διδακτικού έργου που επιτελεί το σχολείο.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η ΙΙΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ