ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για φιλοξενία Ουκρανών προσφύγων

ΕΕΣ
Ο Ε.Ε.Σ, έχοντας γίνει αποδέκτης του συγκινητικού ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας για στήριξη των Ουκρανών εκτοπισμένων, απευθύνει νέα έκκληση για την προσωρινή φιλοξενία τους.

 Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, αναλαμβάνει την καταγραφή των στοιχείων των ενδιαφερόμενων πολιτών που θέλουν να προσφέρουν κατάλυμα για προσωρινή φιλοξενία στους Ουκρανούς πρόσφυγες, οι οποίοι καταφθάνουν στην Ελλάδα. 

Δηλώσεις ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά στο pr@redcross.gr (ονοματεπώνυμο, περιοχή, αριθμός ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν) και στα τηλέφωνα 210 36 46 005 και 210 36 09 825. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από την πρώτη στιγμή του πολέμου που ξέσπασε στην Ουκρανία και σε συνεχή επικοινωνία με τον Ουκρανικό και τον Ρουμάνικο Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει χρήματα και τρόφιμα προς ανακούφιση των πληγέντων της Ουκρανίας. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή χρημάτων και τροφίμων του Ε.Ε.Σ. εδώ: http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=1643
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ