ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ναύπλιο: Ψήφισμα του ΔΟΠΠΑΤ για τον απώλεια του Κ. Καρακάση - Αναβολή της εκδήλωσης στην Ευαγγελίστρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. | | | |
Κώστας Καρακάσης
Το ΔΣ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού και Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, σε δια περιφοράς συνεδρίαση, ύστερα από πρόταση της Προέδρου του ΔΣ, Μ. Ράλλη, με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος με αφορμή το θάνατο του συγγραφέα και πρώτου Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) Κωνσταντίνου Καρακάση. Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (Δ.Ε.Π.Α.Ν.).

𝚿ή𝛗𝛊𝛔𝛍𝛂

1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καρακάση συγγραφέα καιπρώτου Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (Δ.Ε.Π.Α.Ν.).

2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της Προέδρου κυρίας Ράλλη – Πιτσάκη Μαρίας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένειά του.

3. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. θα παραβρεθεί στην εξόδιος ακολουθία που θα τελεστεί στον Ι.Ν. Ναυπλίου Κωνσταντίνου κ Ελένης στις 11.00.

4. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Οίκο Ευγηρίας – Πρόνοιας Μαρίας Κ. Ράδου.

5. Αναβάλει την εκδήλωση της 20ης Μαρτίου στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου προς τιμή της μνήμης του εκλιπόντος.

6. Να δημοσιευτεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Η Πρόεδρος
Μ. Ράλλη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ