ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Αργολίδα: Ένωσαν δυνάμεις για το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ στην Καρυά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:12:00 μ.μ. | |
Ένωσαν δυνάμεις για το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ στην Καρυά
Τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής "Κυριακή στο χωριό ξανά" στην Καρυά Αργολίδας ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαρτίου.

Πάρα πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν, συμμετείχαν, βοήθησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, μαγείρεψαν για να μπορέσει να εργαστεί το συνεργείο της εκπομπής με τον υψηλό επαγγελματισμό του. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους χορευτικούς ομίλους, το περιφερειακό τμήμα χορού του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, παράρτημα Κουτσοποδίου και την Ελληνική Παράδοση για την άψογη συμμετοχή τους. 
Ο ρυθμός που πήραν από το μουσικό παραδοσιακό σχήμα με τους Γιώργο Καραμούντζο, Δημήτρη Καραχάλιο, Θάνο Καρανάσιο, Χρήστο Λυκουρέντζο και Βασίλη Βήλο , με τη βοήθεια του Κώστα Τσεβόπουλου, ήταν άψογος!
Ιδιαίτερη επίσης μνεία αξίζει στις γυναίκες του χωριού οι οποίες με πολύ μεράκι μαγείρεψαν και έδειξαν τους γαστρονομικούς θησαυρούς της περιοχής, με συντονίστρια τη Βιβή Μποζιονέλου
Θερμά συγχαρητήρια σε όσες και όσους υποστήριξαν επιμέρους θεματικές ενότητες, παρουσιάζοντας το χωριό μας, όπως ο Sotiris Dam στην ενότητα Αθλητισμός και Ορειβασία, τη Μηλιά Γιανακούλη για τη διασύνδεση της Καρυάς με το παρελθόν της, τον Κωνσταντίνο Μπουντούρη για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του οικιστικού και αρχιτεκτονικού πλούτου της περιοχής, τον Τάσο Καραντζούλη για τη διασύνδεση με τους επιμέρους οικισμούς και την αγροτική παραγωγή.
Σύντομα θα ανακοινωθεί ο χρόνος προβολής της εκπομπής.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς "Το Αρτεμίσιο"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ