ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Μαρία Ράλλη: Στόχος μας η πραγματοποίηση γεγονότων που θα σηματοδοτήσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | | |
Παραδοσιακοί  χοροί με παιδιά
Η συνεργασία είναι το ισχυρό μας εφόδιο στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού για την επιτέλεση του έργου μας.

Όμως , από τους κυριότερους συνοδοιπόρους μας είναι η εκπαιδευτική κοινότητα.

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να οργανωθούν οι επετειακές εκδηλώσεις της πόλης μας η πρώτη σκέψη μας ήταν στα σχολεία μας.

Θετική και άμεση ανταπόκριση είχε το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου και οφείλουμε και δημόσια να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια κ. Σοφία Πανταζή , στην οποία μισή πρόταση μας αρκούσε για να φτάσουμε στην συνδιοργάνωση .

Με καθ' ύλην αρμόδιο τον εκπαιδευτικό κ. Τόλη Κοΐνη , τον οποίο ευχαριστούμε , και αφού οι συνθήκες , αν και αντίξοες ακόμα , μας έκαναν το χατίρι ανακοινώσαμε σήμερα την επετειακή εκδήλωση με την συμμετοχή και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου , που θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου, ημέρα Εθνικής Επετείου, στην πλατεία Συντάγματος !

Ευχαριστίες θερμές και στη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού κ. Χρύσα Σαββάκη και στους εκπαιδευτικούς κ. Νανά Καλογεροπούλου και κ. Στέλιο Καρατάσο που έχουν την ευθύνη της συμμετοχής του σχολείου.
Επίσης , ευχαριστίες στις προέδρους των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο κ. Αγγελική Σπυροπούλου και κ. Μαρίνα Κοτζαμάνη για την στήριξη τους και σε αυτή την εκδήλωση.
Αξίζει να αναφέρουμε και την συμμετοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στην ημέρα αυτή , δίνοντας τη δική τους χορευτική παράσταση στην πλατεία Καπποδίστρια , μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης.

Ευχαριστίες στη Διευθύντρια κ.Αργυρή Μπιλιούρη και στους γυμναστές του σχολείου κ. Μπαρούτα και κ. Κωνσταντίνο Τάτση για την συνεργασία και την συνεχή παρουσία τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Το 2022 είναι μπροστά μας κι εμείς είμαστε έτοιμοι μέχρι τέλος του μηνός Μαρτίου να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του ΔΟΠΠΑΤ.

Και για ακόμα μία φορά θα επαναλάβουμε πως κατά το επετειακό έτος 2022 παραμένει στόχος μας η πραγματοποίηση γεγονότων που θα σηματοδοτήσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά ....

Ας ευχηθούμε υγεία και ηρεμία και σας προσκαλούμε να συνεορτάσουμε , να θυμηθούμε και να δώσουμε στα παιδιά μας όλες τις αιτίες και τις αφορμές , που θα δημιουργήσουν τους σύγχρονους ήρωες και ενεργούς πολίτες...

Συγχαρητήρια σε όλους !

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ 
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ