ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ανδριανός: Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται να έχουμε ενότητα και ομόνοια γιατί μόνο έτσι ξεπερνάμε τα προβλήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
Γιάννης Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αργολίδα. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Διπλή γιορτή σήμερα, γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Βεβαίως σε μία δύσκολη συγκυρία. Έχουμε μια εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και έχουμε επομένως δύο ομόδοξους, ορθόδοξους λαούς να πολεμούν να χύνεται λοιπόν αίμα ορθοδόξων.

Είναι ένας καταδικαστέος πόλεμος, μια καταδικαστέα εισβολή από την πλευρά της Ρωσίας. Και βεβαίως αντιμετωπίζουμε μια γενικότερη δύσκολη συγκυρία, καθώς εκτός της πανδημίας υπάρχει όλη αυτή την κρίση λόγω του πολέμου, με οικονομικές επιπτώσεις στα νοικοκυριά σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της οικονομίας.

Όμως αυτό που οφείλουμε πάνω απ’ όλα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι να έχουμε ενότητα, να έχουμε ομόνοια γιατί μόνο έτσι ξεπερνάμε τα προβλήματα. Και πάντα αυτό που πρέπει να πούμε και να τονίσουμε και πάλι είναι ότι η άμυνα της χώρας είναι αυτοσκοπός και αυτό αποδεικνύουν και τα τελευταία γεγονότα. Επομένως τίποτα δεν είναι δεδομένο, και οφείλουμε στους ήρωες και τις ηρωίδες του ‘21 να υπερασπιζόμαστε τα δίκαιά μας, την ακεραιότητα, την ελευθερία μας, την δημοκρατία μας, γιατί τίποτα πλέον - και το βλέπουμε - δεν είναι αυτονόητο, αλλά όλα θέλουν αγώνα και επαγρύπνηση».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ