ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Αργολίδα: Γιατί τα κανάλια "τρέχουν" για μια συνέντευξη με τον Θάνο Κορομπόκη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | | |
Γιατί τα κανάλια "τρέχουν" για μια συνεντευξη με τον Θάνο Κορομπόκη (βίντεο)
Θυμάστε τον Θάνο Κορομπόκη; Πριν λίγους μήνες είχε εντυπωσιάσει πλήθος κόσμου σε Αργολίδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με την πρωτοτυπία του στο βίντεό του "It's Me", που ανάρτησε στο κανάλι του στο YouTube. 

Το βίντεό του δεν άργησε να γίνει αντιληπτό σε πολλά site σε πανελλαδικό επίπεδο, με αποκορύφωμα τις συνεντεύξεις από μεσημεριανές εκπομπές στα κανάλια "ΚΡΗΤΗ TV" και "IONIAN TV". 

Ο μαθητής δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook τα αποσπάσματα της εκπομπής, για τις οποίες πήρε ξανά θετικά σχόλια από αρκετό κόσμο. 

Οι παρουσιαστές της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι" του "ΚΡΗΤΗ TV" Λευτέρης Κουμαντάκης και Χριστιάννα Σκούρα, καθώς και Β. Καποδίστριας και Α. Σπυρόπουλου από την εκπομπή " Χαμηλή Πτήση" του "IONIAN CHANNEL" τον έκαναν να νιώσει οικεία, όπως ο ίδιος αναφέρει, ενώ πλάι του στεκόταν και ο νονός του, διαιτολόγος, Γιάννης Ηλίας, για τον οποίο είχε συγκινητική αφιέρωση στο τέλος του ντοκιμαντέρ του. 

Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου βίωσε μια σημαντική και πρωτότυπη για αυτόν εμπειρία, να είναι πρωταγωνιστής τηλεοπτικών συνεντεύξεων και ανταποκρίθηκε με αυθορμητισμό και άνεση στις ερωτήσεις. 

Τα λόγια του νονού του επίσης εντυπωσιάζουν, καθώς και το βλέμμα του προς το βαφτιστήρι του, δηλώνοντας πολλές φορές πως είναι περήφανος για τον Θάνο. 

Αξίζει να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις:
 

παράλληλα με το βίντεο του για μια ακόμη φορά: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ