ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ναύπλιο: Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων "Ιστορίες ανθρώπων της σχεδόν διπλανής πόρτας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. | |
"Ιστορίες ανθρώπων της σχεδόν διπλανής πόρτας"
Με την ευγενική υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ/Δ. Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Γκοβόστης, το Βιβλιοπωλείο Αποσπερίτης και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας παρουσιάζουν την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Βουλευτικό τη συλλογή διηγημάτων Ιστορίες ανθρώπων της σχεδόν διπλανής πόρτας, του κ. Βελισσάριου Πετίνη, Δικηγόρου - Συγγραφέα.


Πρόκειται για ιστορίες με ήρωες ανθρώπους της «σχεδόν διπλανής πόρτας», που αγωνίζονται να ξεφύγουν από τις μυλόπετρες της Ιστορίας ή την ταπεινή καταγωγή τους, για να καταλήξουν έρμαιο των παθών ή της τραγικής τους μοίρας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Αγάθη Γεωργιάδου, Δρ. Φιλολογίας - Κριτικός Λογοτεχνίας και ο κ. Τάσος Χατζηαναστασίου, Δρ. Ιστορίας - Εκπαιδευτικός. Παρών θα είναι και ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος θα συνομιλήσει με το κοινό.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω της πανδημίας, η είσοδος στο Βουλευτικό επιτρέπεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευελπιστούμε πως θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

(Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα)

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, άλλα είμαι Ακαρνάνας στην καταγωγή. Ανδρώθηκα μαζί με την ποίηση σε επτά επαρχιακές πόλεις, μεταξύ των οποίων το ιστορικό Ναύπλιο, τα Γιάννενα και η Θεσσαλονίκη. Τα χρόνια της δικηγορίας δεν καταπιανόμουν με τη συγγραφή, αλλά επασυνδέθηκα με αυτήν την αγάπη οριστικά και αμετάκλητα προ εξαετίας. Τον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή μου με τίτλο Υπερμετρωπία από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη».

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Μπουμπάρης

Η Γενική Γραμματέας
Καλλιόπη Καλποδήμου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ