ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η "Ελληνική Παράδοση" στην όμορφη Καρυά Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | | |
Ελληνική Παράδοση
Το Σάββατο 19 Μαρτίου είχαμε την τιμή και χαρά να παρευρεθούμε και να συμμετέχουμε στα γυρίσματα της εκπομπής ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΑΝΑ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Καρυά και θα προβληθούν στην ΕΡΤ3.

Μετά από πρόσκληση του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚΑΡΥΑΣ "Το Αρτεμίσιο"  κ. Γιάννη Γαλάνη, ομάδα 24 έμπειρων χορευτών και χορευτριών του Συλλόγου μας, το πρωί του Σαββάτου ανηφόρισε για την παγωμένη Καρυά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί του τόπου μας, τσάμικα, καλαματιανά και συρτά κάτω από τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας.

Τα γυρίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά καθώς ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και τελείωσαν αργά το απόγευμα σε πολικές θερμοκρασίες, όμως η ομάδα και τα παιδιά που συμμετείχαν απέδειξαν πως και στα δύσκολα τα καταφέρνουν μια χαρά για αυτό το λόγο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα!!!
 
Μετά το τέλος των γυρισμάτων ήπιαμε τσάι του βουνού στην Ταβέρνα Αρτεμίσιον  και γευτήκαμε όλα τα παραδοσιακά και πεντανόστιμα εδέσματα που είχαν φτιάξει οι κυρίες του χωριού.
Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συμμετείχαν και συνετέλεσαν για να προβληθεί η ομορφιά του τόπου και των παραδόσεών μας!!!

Να ευχηθούμε και στα επόμενα!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ