ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Συλλυπητήρια του σωματείου «Φίλοι των ΓΑΚ Αργολίδας» για τον θάνατο του Κώστα Καρακάση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. | |
ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ
Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον θάνατο του πνευματικού ανθρώπου Κώστα Καρακάση.


Μοναχικός αλλά πάντα κοινωνικός αποτελούσε για το Ναύπλιο τη φυσιογνωμία που την χαρακτήριζε η αξιοπρέπεια, η ευγένεια, η προσήνεια και η μειλιχιότητα.

Όντας Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (Δ.Ε.Π.Α.Ν.), μετά από συνεννόηση με τον γράφοντα, τότε Προϊστάμενο του Αρχείου, έλαβε την πρωτοβουλία να παραδοθεί από τον Δήμο Ναυπλιέων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους νομού Αργολίδας η ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ, την οποία και επισυνάπτουμε.

Η εικόνα της προσωπικότητας του Κώστα Καρακάση θα αποτελεί για όσους τον γνώρισαν μια ευχάριστη ανάμνηση. Θερμά συλλυπητήρια.

Δημήτρης Χ. Γεωργόπουλος
Ιστορικός – Αρχειονόμος
Πρόεδρος του σωματείου «Φίλοι των ΓΑΚ Αργολίδας»

Υ.Γ. Οι Δήμαρχοι των Παλαιών Βαλκανικών Πρωτευουσών βλέποντας τι είχε προηγηθεί (Σλοβενικός και Κροατικός πόλεμος) και προβλέποντας τι θα ακολουθούσε εξέφρασαν τη «βούληση και επιθυμία» για «Φιλία, εγκάρδια Συνεργασία και ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή των Βαλκανίων». Δυστυχώς, συνέβησαν τα χειρότερα με κατάληξη τη διάλυση του κράτους της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ