ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου για την απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου: Η ιδιαίτερη σχέση φιλίας που αναπτύξαμε αποτέλεσε για εμένα ιδιαίτερη τιμή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου - Έλσα Παπαδημητρίου
Μία μεγάλη πολιτικός της παράταξής μας και της Αργολίδας, η Έλσα Παπαδημητρίου, δεν είναι πια μαζί μας. Διακρινόταν για την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και την ευρυμάθεια της και έχαιρε εκτίμησης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.
 
Η στήριξή της στις εκλογές και η ιδιαίτερη σχέση φιλίας που αναπτύξαμε αποτέλεσε για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Δεν θα ξεχάσω τα λόγια στήριξης και ενθάρρυνσης που μου απεύθυνε ακόμα και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
 
Η Έλσα γεννήθηκε στο Ναύπλιο και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. Διατέλεσε Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Γενική Γραμματέας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 1993, και επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009, ενώ εξελέγη και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Αντιπρόεδρος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ