ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ναύπλιο: Πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες αφού πρώτα τους είχαν σπάσει σε σταθμευμένα οχήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:38:00 μ.μ. | | |
Καθαριστήρες τζαμιών
Μια όχι και τόσο έξυπνη ιδέα είχαν οι δράστες περιστατικού έξω από κεντρικό super market στο Ναύπλιο το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαρτίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες παθόντων, οι δράστες που είχαν στηθεί ως πλανόδιοι πωλητές στον εξωτερικό χώρο του super market και πωλούσαν υαλοκαθαριστήρες, παρακολουθούσαν τους οδηγούς που έφταναν στο κατάστημα και όταν αυτοί απομακρύνονταν για να εισέλθουν σε αυτό για τα απαραίτητα ψώνια, προκαλούσαν φθορές στους υαλοκαθαριστήρες των οχημάτων τους.

Έτσι όταν οι οδηγοί επέστρεφαν για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους διαπίστωναν τη ζημιά και "ως εκ θαύματος" οι δράστες εμφανίζονταν μπροστά τους πρόθυμα για να τους προμηθεύσουν καινούργιους.

"Είχα βάλει πρόσφατα καινούριους υαλοκαθαριστήρες, μπήκα στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκαν ήταν φθαρμένος. Μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι εκείνη την στιγμή με πλησιάζει ένας νεαρός να μου πουλήσει καινούργιους” μας κατήγγειλε ένας κύριος.

Την κομπίνα λοιπόν δεν άργησαν να αντιληφθούν τα θύματα τους και ενημέρωσαν την αστυνομία που κατεφθασε στο σημείο και τους συνέλαβε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ