ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ταξιδιωτικά πακέτα για Μυκήνες, Επίδαυρο, Ναύπλιο αποκλειστικά για γυναίκες από Βρετανικό τουριστικό γραφείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | | |
Διακοπές
Ταξιδιωτικά πακέτα προς την Ελλάδα, αποκλειστικά για γυναίκες ανακοίνωσε βρετανικό τουριστικό γραφείο, γεγονός που αναδεικνύει την νέα τάση όχι μόνο για σόλο ταξίδια γενικά, αλλά για οργανωμένες διακοπές μόνο για γυναίκες ειδικότερα.


Τα σόλο ταξίδια θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές τάσεις το 2022, σύμφωνα με πολλές έρευνες, με τους ταξιδιώτες να εστιάζουν στην ευαισθητοποίηση τους για το κλίμα, την υγεία και την ευεξία.

Η βραβευμένη εταιρεία “Just You“, που οργανώνει ταξίδια για εκείνους που θέλουν να ταξιδεύουν μόνοι τους, κυκλοφόρησε μια σειρά από οργανωμένα πακέτα διακοπών, μόνο για γυναίκες, που περιλαμβάνει μια σειρά από δημοφιλείς προορισμούς μικρών αποστάσεων, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Κροατία και η Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία το ποσοστό της ζήτησης για διακοπές μόνο για γυναίκες έχει αυξηθεί.

Τα πακέτα “Just Women“, είναι ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να πάνε διακοπές για πρώτη φορά σόλο, ή απλώς θέλουν να ταξιδέψουν παρέα με άλλες γυναίκες. Στη χώρα μας η εταιρεία έχει οργανώσει ένα ταξιδιωτικό πακέτο διάρκειας από το Μάιο του 2022 έως τον Οκτώβριο του 2023 που περιλαμβάνει την Αθήνα, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και το Ναύπλιο, την Αρχαία Ολυμπία, τους Δελφούς και την Αράχωβα. Είναι μια εκδρομή 8 ημερών που ξεκινά από 1.899 λίρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ