ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ερμιονίδα: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας σε εργαζόμενες καθαριότητας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 μ.μ. | |
Ερμιονίδα: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας σε εργαζόμενες καθαριότητας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Μαρτίου και ώρα 8:30 πμ, στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Ερμιονίδας, το ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π), το οποίο αφορούσε τις εργαζόμενες καθαριότητας των σχολικών μονάδων και των κτιρίων του Δήμου Ερμιονίδας.

Στην ως άνω εκπαίδευση, έγινε πλήρης ενημέρωση και παρουσίαση των κατάλληλων Μ.Α.Π, για την ασφάλεια των εργαζομένων, σε περίπτωση πυρκαγιάς και την σωστή χρήση των πυροσβεστήρων από τον τεχνικό ασφαλείας του Δήμου Ερμιονίδας, κο Δημήτριο Ξυφτέρη, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid19.

Στο Σεμινάριο έγινε αναφορά στα είδη των Μ.Α.Π, στα κριτήρια επιλογής τους, αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της εργασίας καθώς και στα σημεία που πρέπει να δώσει προσοχή ο κάθε χρήστης.

Ευχαριστούμε πολύ τις εργαζόμενες στον τομέα της καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου Ερμιονίδας για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Σεμινάριο για την χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας ( Μ.Α.Π), που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και έχει στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων της ατομικής ασφάλειας τους. Η θερμή ανταπόκρισή τους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε χρήσιμες δράσεις προληπτικού χαρακτήρα.

Άμεση προτεραιότητα για τον Δήμο Ερμιονίδας είναι η Ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού του.

Ο Αντιδήμαρχος,

Υπεύθυνος εργαζομένων Σχολικών Καθαριστριών

Σπυρίδων Αντουλινάκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ