ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Μαθητές του Αγγελοπούλειου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου στο Ανυφί υποδέχθηκαν την Άνοιξη με κάλαντα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | |
Παιδιά
Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ανυφίου -που υπάγεται το σχολείο των μαθητών μας- και έψαλαν τα Κάλαντα της Χελιδονούς και τα Κάλαντα του Μάρτη!
Τα παιδιά μας, μαζί με τον διευθυντή, τη μουσικό, τους υπόλοιπους δασκάλους του σχολείου και τους γονείς του Συλλόγου, έφεραν την ΆΝΟΙΞΗ και ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ΕΙΡΗΝΗ!
ΑΝΟΙΞΗ και ΕΙΡΗΝΗ ζητούν τα παιδιά και εμείς οι μεγάλοι, επιβάλλεται να τους τα προσφέρουμε ΧΩΡΙΣ κανέναν ενδοιασμό. Είναι δικά τους, τους ανήκουν και εμείς οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε!
Ευχαριστούμε θερμά τον ΔΟΠΠΑΤ και την Πρόεδρό του κ.Ράλλη Μαρία καθώς και την πειραματική σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ και τις κυρίες Αιμιλία Κομνηνού και Βάλια Ρεντούλη, που διοργάνωσαν όλη αυτή την εκδήλωση και αναβιώσαμε ένα έθιμο το οποίο οι περισσότεροι από εμάς δεν το γνωρίζαμε καν αλλά ακόμη περισσότερο μέσα και από αυτήν την παράδοση, ξύπνησαν σε εμάς και τα παιδιά μας μνήμες οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στο βάθος του χρόνου, αντλήσαμε γνώσεις, πείρα και σοφία και δημιουργήσαμε μια βάση στήριξης και ασφάλειας στα παιδιά μας για μια ζωή και ένα ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!
Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά την Λιάνα και την Κατερίνα Μπολώση που κέρασαν τα παιδιά μας λιχουδιές και τους χάρισαν πολύχρωμες σφυριχτρούλες!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ