ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Μαρία Ράλλη: Η συνεργασία με ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης εγγύηση για το αποτέλεσμα των επετειακών εκδηλώσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη
"Η επέτειος των 200 χρόνων της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό μας καλεί να τιμήσουμε την ιστορία μας , να προβάλλουμε τον τόπο μας και να αισθανθούμε την υπερηφάνεια μας για τους προγόνους μας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ κάλεσε την εκπαιδευτική κοινότητα να πρωτοστατήσει των εκδηλώσεων , ανακοινώνοντας την έναρξη μαθητικού διαγωνισμού δοκιμίου και ζωγραφικής .
Η συνεργασία με τους ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης θεωρείται ως εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα.

Ευχαριστίες θερμές για την αποδοχή της πρότασης συμμετοχής και την εθελοντική τους προσφορά στον προέδρο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας κ. Νικόλαο Μπουμπάρη (ως πρόεδρος) ,στον κ. Θεοδόση Σπαντιδέα , στην κ. Σοφία Πανταζή και στην κ. Αικατερίνη Τρανού , που αποτελούν την κριτική επιτροπή δοκιμίου.

Επίσης , στην καθηγήτρια, εικαστικό κ. Μάγδα Μάρα (ως πρόεδρος) , στην κ.Λαμπρινή Καρακούρτη , στην κ. Βασιλική Σαγκιώτη και στην κ. Τίνα Γκιόλα , που αποτελούν την κριτική επιτροπή ζωγραφικής.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στέκονται αρωγοί μας και φυσικά τους ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά.

Δίνοντας την αιτία και την αφορμή , καλούμε τα παιδιά μας να λάβουν μέρος σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα ....

Η ιστορία μας διδάσκει , προκαλώντας μας συγχρόνως να "πλάσουμε" τους δικούς μας ήρωες...τους δικούς μας ενεργούς πολίτες...."

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ