ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. | | |
Κάλπη
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος 'Άργους με τήν απόφασή υπ.αριθ 5/14-3-2022 του Δ.Σ. σε εφαρμογή των άρθρων 6-7-9-26 καλεί όλα τα μέλη του που ειναι ταμειακός εντάξει και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στήν τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες η οποία θα γίνει στα γραφεία του Κυνηγετικού στήν οδό Καρπετοπούλου 35 στο 'Αργος τήν Κυριακή 1 Μαϊου και ώρα 9.30 π.μ. με τήν εφαρμογή των πρωτοκόλλων για τον COVID 19.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) Εκλογή Προέδρου Γ.Σ.
2) Ανάγνωση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής.
3) Πεπραγμένα-Απολογία Διοικητικού Συμβουλίου.
4) Εγκριση Απολογισμού 2021 Προϋπολογισμού 2022
5) Εισηγήσεις προτάσεις μελών
6) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
7) Αρχαιρεσίες.

Επίσης καλεί όσα απο τα μέλη του Συλλόγου ειναι ταμειακός εντάξει και πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του άρθρου 9 παρ.2 του καταστατικού και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. καί την ελεγκτική επιτροπή όπως υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας μαζί με υπεύθυνη δήλωση μέχρι και τις 15 Απριλίου καθημερινός εκτός Κυριακής στα γραφεία του Κυνηγετικου Συλλόγου απο 19.00εως 20.30.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επομενη Κυριακή 8 Μαϊου τήν ίδια ώρα στον ιδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Βάση του άρθρου 7παρ.7 η Γενική Συνέλευση θά θεωρηθεί εν απαρτία με οσα μέλη θα είναι παρόν.

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ 
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ