ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Το παράρτημα Κουτσοποδίου του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους χόρεψε στην εκπομπή "Κυριακή στο Χωριό Ξανά" αφιερωμένη στην Καρυά Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | | | |
Το παράρτημα Κουτσοποδίου του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους
Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του περασμένου Σαββάτου, της εκπομπής της ΕΤ3 ¨Κυριακή στο Χωριό, Ξανά", η οποία ήταν αφιερωμένη στη δική μας Καρυά, Άργους!

Το Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου του Λύκειο των Ελληνίδων παρ. Άργους δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια γιορτή προβολής και αξιοποίησης της Άυλης Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς.
Χόρεψαν και τραγούδησαν σκοπούς και τραγούδια του τόπου μας φορώντας την τοπική ενδυμασία της περιοχής μας, σε ένα ζωντανό γλέντι που μας θύμισε τα πανηγύρια άλλων εποχών, τότε που ο χορός ήταν δέκα δίπλες και οι οργανοπαίχτες έπαιζαν ασταμάτητα από το πρωί.
Θερμά συγχαρητήρια στους χορευτές μας και στο δάσκαλό τους κ. Δημ. Αργυρόπουλο, συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής "Κυριακή στο Χωριό Ξανά" κι ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυάς "Το Αρτεμίσιο" και στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γαλάνη προσωπικά, για την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ