ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Στην Αργολίδα ο Πέτρος Τατούλης για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επέτειο της Εθνικής Εορτής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:51:00 μ.μ. | |
Ευαγγελίστρια Ναυπλίου
Στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Αργολίδας βρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της μεγάλης Εορτής του Ιερού Ναού «Ευαγγελίστριας» Ναυπλίου καθώς και της Επετείου της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο κ.Τατούλης συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αντώνη Λυμπέρη και Ντίνα Νικολάκου παρακολούθησε το Μέγα Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ενοριακό Ιερό Ναό καθώς και τη Λιτάνευση της θαυματουργού Ιεράς εικόνας της «Ευαγγελίστριας», όπου συμμετείχαν χιλιάδες προσκυνητές με σεβασμό και κατάνυξη.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ.Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με κατάνυξη και ευλάβεια παρακολουθήσαμε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού «Ευαγγελίστριας» Ναυπλίου. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που πλέον η διανομή του Συσσιτίου πραγματοποιείται μέσα από νέες, σύγχρονες κτηριακές υποδομές. Για τη συγκεκριμένη δομή ως Περιφερειακή Αρχή σε αγαστή συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού και τον π.Ελευθέριο Μίχο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο που αντιμετώπισε πολλές διοικητικές και τεχνικές δυσκολίες.

Στόχος μας πλέον αποτελεί η προστασία και η ανάδειξη των Μυκηναϊκών Τάφων στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού, αναδεικνύοντας την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Ως Περιφερειάρχης παρέδωσα στον κ.Νίκα το 2019 υπογεγραμμένη προγραμματική σύμβαση για το σημαντικό αυτό έργο αλλά δυστυχώς η αδιαφορία και η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής έχει θέσει το έργο σε επισφάλεια και οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε προκειμένου να μη χαθούν οι εξασφαλισμένοι πόροι των 100.000€ για την υλοποίηση του».
Στις επετειακές εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην πόλη του Άργους συμμετείχε ο κ.Τατούλης, παρακολουθώντας την επιμνημόσυνη δέηση στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη και στη συνέχεια την παρέλαση και τις εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

Ο κ.Τατούλης μετά το τέλος των εκδηλώσεων δήλωσε:

«Σήμερα ο απανταχού Ελληνισμός εορτάζει την Εθνεγερσία του 1821 και τιμά τους Αγώνες των Ηρώων μας για την Απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό, θέτοντας τα θεμέλια για την Ίδρυση ενός Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες έχουμε ιερή Εθνική υποχρέωση να δίνουμε τους δικούς μας αγώνες για την υπεράσπιση της Πατρίδας μας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής και Κοινωνικής Αξιοπρέπειας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχα στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου για την 25η Μαρτίου, στην αρχαιότερη πόλη στην Ηπειρωτική Ευρώπη, το Άργος. Συγχαίρω τη Δημοτική Αρχή για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ