ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Γ΄ Εθνική: Η Σαντορίνη πέρασε από την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | | |
Γ Εθνική
Έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο Κρανίδι όπου και προηγήθηκε με 0-2, η ομάδα της Σαντορίνης επιστρέφει στο νησί με τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας τελικά της Ερμιονίδας με 1-3.


Ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 20΄ με σουτ του Μπονέτι έξω απ’ την περιοχή, λάθος από τον τερματοφύλακα, που πέρασε η μπάλα μέσα απ’ τα χέρια του και έτσι έγινε το 0-1.

Στο 38΄η ομάδα της Σαντορίνης παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στην κεφαλιά του Συρεγγέλα μέσα από την μικρή περιοχή.

Το 0-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Ερμιονίδας να πλησιάζει στο γκολ, στο 48′ όταν ο Κυπαρίσσης μετά από γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή είδε την μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και στην συνέχεια να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήρθε λίγο αργότερα για τους φιλοξενούμενους, όταν και πάλι ο Ζγκούρη στο 65΄με νέα κεφαλιά μετά από κόρνερ πέτυχε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ από πέναλτι στο 70΄ – που κέρδισε ο Τριμπόνιας από τον Ντούνη – και μετέτρεψε σε γκολ ο Κυπαρίσσης αν και χρειάστηκε να το εκτελέσει δύο φορές μιας και την πρώτη φορά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη.

Στο διάστημα που έμεινε η ομάδα της Σαντορίνης έκανε συντήρηση, δεν κινδύνεψε και έφθασε στη νίκη με 1-3.

ΑΕ Ερμιονίδας : Τζιέρης, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Βιρβιλής, Κιοσές, Τριμπόνιας, Τούλης (77′ Λαλούσης), Τρέσα, Μπουρούς, Λαντίκας (64′ Αντωνόπουλος), Κυπαρίσσης.

ΑΣ Σαντορίνης : Ντούνης, Μηλιώτης (77′ Ευαγγελιδάκης), Μπιρμπίλι, Παπαδόπουλος (90′ Μουστάκης), Μάγκας, Σιμιτσής, Συρεγγέλας (90′ Φέκκας), Μπονετί (62′ Περέιρα), Ζγκούρι, Ντρούγκας, Κρέτση.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ