ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασίλη Μπούρη από τον Σύλλογο Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 μ.μ. | |
Βασίλης Μπούρης
Ο Σύλλογος μας , με βαθειά θλίψη αποχαιρετά τον Βασίλη Μπούρη, Γιατρό Καρδιολόγο μέλος του και μέλος του Δ.Σ. του.


Ο Βασίλης , «ο δικός μας» Βασίλης, δεν θα λείψει μόνο από τους οικείους του!

Θα μείνει αξέχαστος από τους ασθενείς του , από τους ανθρώπους που στην μακρόχρονη θητεία του στην Ιατρική, περιέθαλψε , από αυτούς που «έσωσε» , απο αυτούς που κυριολεκτικά «έπιναν νερό στ όνομάτου»!

Θα μείνει αξέχαστος από τους συμπολίτες του Αργείους, που τον τίμησαν με το ανώτατο αξίωμα της πόλης του και που τους το ανταπέδωσε με περισσή αυταπάρνηση, τιμιότητα και απαράμιλλη γεναιότητα!

Θα μείνει αξέχαστος από τους συναδέλφους του, που επανειλημμένα του ανέθεσαν την εκπροσώπηση τους, στα όργανα του Συλλόγου μας ,αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας. Κυρίως όμως για την απόλυτη συναδελφικότητα με την οποία εμφορούνταν, πάντα και προς όλους, ακόμα και τη εποχή που «μεσουρανούσε»!

Ο Βασίλης υπήρξε βαθιά ανθρώπινος, προικισμένος με το σπάνιο χάρισμα του να γίνεται άμεσα και άδολα, αγαπητός.

Γιατρός με απαράμιλλη επιστημοσύνη αλλά και ενσυναίσθηση.

Πολίτης με προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές , προσηνής και καταδεκτικός πάντα ,ανεξάρτητα από τα αξιώματα που κατέλαβε.

Οικογενειάρχης με αρχές και αξίες.

Ακατάβλητος Αγωνιστής της ζωής όπως ιδίως τα τελευταία χρόνια της προσωπικής του περιπέτειας ανέδειξαν. Δεν το έβαλε κάτω συνέχισε να προσφέρει ακόμα και τότε!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Άργος 31/3/22

Ο Πρόεδρος 
Κωστάκης Προκόπης 

Ο Γ. Γραμματέα
Λαφαζάνος Γεώργιος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ