ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Βασιλόπιτα
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κουτσοπόδι Άργους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κος Αραμπατζής Γεώργιος, εκ μέρους της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ο Πρόεδρος κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος Παπανδρέου Κωνσταντίνος και ο Ταμίας κος Κατριβέσης Ασημάκης, ενώ το παρόν έδωσαν και οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Ναυπλίου κος Ζαφείρης Ιωάννης, Λυγουριού κος Ρέκκας Σωτήριος, Νεμέας κος Τζαβαλάς Νίκος και Άστρους κος Καρκούλης Νικόλαος.
Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους κος Λυμπέρης Αντώνης αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όσο πιο κοντά είμαστε, όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο εύκολα λύνουμε προβλήματα».
Ο δε πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Γραμματσούλιας εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς ο πρωταρχικός σκοπός της Ομοσπονδίας για άμεση επαφή και συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους με στόχο την από κοινού προάσπιση της κυνηγετικής δραστηριότητας είναι πλέον σε άριστη κατεύθυνση, εξαίροντας την ομόνοια και την αρμονική σχέση. 

Ιδιαίτερα ο πρόεδρος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα προβλήματα που αντιμετώπισε το κυνήγι την χρονιά που πέρασε και ευχαρίστησε του Κυνηγετικούς Συλλόγους για τον αγώνα που δώσανε για την διασφάλιση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου.
Τέλος, ο πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. ευχήθηκε σε όλους τους κυνηγούς μέλη μας υγεία, καλώντας τους να συμμετέχουν στις καταστατικές διαδικασίες του Συλλόγου τους συμβάλλοντας εποικοδομητικά στην προσπάθεια της διαφύλαξης και της ανάπτυξης του θηραματικού μας πλούτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ