ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών για θέματα αγροτικής ανάπτυξης της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Συζήτηση
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων Και Υποδομών, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη και της προϊσταμένης τεχνικών έργων της ΠΕ Αργολίδας Κ.Καχριμάνη,για θέματα αγροτικής ανάπτυξης του Νομού Αργολίδας .

Στην συσκεψη συζητήθηκαν:

1)Αναβάθμιση κεντρικού αντλιοστάσιου Αναβάλου .Για την ασφαλή και ευέλικτη λειτουργία του, αντικατάσταση ενός αντλητικού συγκροτήματος. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση σε ανοιχτή πρόσκληση ΠΠΑ

2) Πορεία της πράξης "Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας του Ν. Αργολίδας"

3) Πορεία της πράξης"Κατασκευή έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στους δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου" Συζητήθηκε η όδευση του αγωγού μεταφοράς εκτός των οικισμών νέας Τίρυνθας και Αγίου Ανδριανου καθώς και το θέμα των αρδευτικών δικτύων που δεν έχουν περιληφθεί στην πράξη

4) Πορεία της πράξης "Έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στο Δήμο Ερμιονίδας"

5) Έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ΑΠΕ για τη μείωση του ενεργειακού κόστους λειτουργίας των οργανισμών εγγείων βελτιώσεων (ΤΟΕΒ)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ