ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Γιώργος Χατζόπουλος: Στόχος του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ είναι να φέρουν τους νέους κοντά στην πόλη και την ιστορία της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
200 Χρόνια Ελεύθερο Ανάπλι
Η χθεσινή ημέρα είναι μια ημέρα ξεχωριστή για όλους μας. Ο ηρωικός ξεσηκωμός των προγόνων μας είχε ως αποτέλεσμα την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους.
Αυτούς τους αγώνες και τους αγωνιστές τίμησε η νέα γενιά μας, με διάφορες εκδηλώσεις.
Με την παρέλαση όλων των σχολείων του Δήμου μας, τους παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Καποδίστρια από το 4ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου, και την τιμητική εκδήλωση "200 χρόνια Ελεύθερο Ανάπλι" που έγινε με την άψογη συνεργασία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, του 1ου Λυκείου Ναυπλίου και με την καθοδήγηση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Αυτό που έγινε χθες, όμως, δεν ήταν απλά η απόδοση τιμών στους προγόνους μας αλλά ήταν η ενεργητική συμμετοχή της νέας γενιάς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.
Στόχος του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού και Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) είναι να φέρει τους νέους κοντά στο Δήμο, κοντά στην πόλη και την ιστορία της, είναι να τους κάνει πρωταγωνιστές.

Δεν τους θέλουμε θεατές αλλά ενεργούς πολίτες.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Γιώργος Χατζόπουλος
Αντιπρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ 
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ