ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Δήμαρχος Ναυπλιέων: Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τις εργασίες του 13ου Διεθνούς συνεδρίου για τα εσπεριδοειδή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | |
Δήμαρχος Ναυπλιέων
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην πόλη μας τις εργασίες του 13ου Διεθνούς συνεδρίου με θέμα τη Βιολογική και Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση Εχθρών και Ασθενειών Εσπεριδοειδών (ICFCC), το οποίο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια σε χώρες που καλλιεργούν εσπεριδοειδή και τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Οργάνωσης για την Βιολογική και Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση Προβλημάτων των Εσπεριδοειδών , που αφορά την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων των καλλιεργειών.

Πραγματικά η περιοχή μας είναι η πλέον κατάλληλη για αυτού του είδους τις επιστημονικές συναντήσεις μιας και ο Αργολικός κάμπος φημίζεται για την ποιοτική και ποσοτική παραγωγή εσπεριδοειδών που προωθούνται τόσο σε εγχώριες όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

Τα θέματα δε που θα εξετάσετε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και τους συντοπίτες μας καλλιεργητές και παραγωγούς, αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με την αγροτική ανάπτυξη και οικονομία.
 
Είναι εξαιρετικό το γεγονός του ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο θα γίνουν παρουσιάσεις νέων επιστημονικών μεθόδων αντιμετώπισης απειλών από παράσιτα και ασθένειες που εισβάλουν στη λεκάνη της Μεσογείου και αποτελούν κίνδυνο για τις καλλιέργειες των εσπεριδοειδών .

Θεωρώ ότι η αντιμετώπιση όλων αυτών είναι κοινός τόπος για όλες τις χώρες της Μεσογείου, αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που παρευρίσκονται σήμερα εδώ ειδικευμένοι επιστήμονες από πολλές χώρες με αμοιβαίο ενδιαφέρον στο θέμα των απειλών – παρασίτων των εσπεριδοειδών.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στο εγχείρημά σας, κάθε επιτυχία στους στόχους που έχετε θέσει,
και καλή διαμονή στο Δήμο μας που με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται πάντα εκλεκτούς επισκέπτες.

Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Κωστούρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ