ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Εθελοντική δεντροφύτευση από το 1ο Λύκειο Άργους στο Λόφο της Ασπίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | | | |
Εθελοντική δεντροφύτευση στο Λόφο της Ασπίδας
Μαθητές και γονείς του 1ου Λυκείου Άργους  υποδέχτηκαν τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών με τον πιο δημιουργικό τρόπο. 
Η δράση είχε ως στόχο, πρωτίστως, να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές μας στα περιβαλλοντικά προβλήματα, ώστε να σκέφτονται και να ενεργούν ως μελλοντικοί ενεργοί πολίτες και επιπλέον να συμβάλλει στη μελλοντική βελτίωση της ποιότητας του αέρα της πόλης μας, της βιοποικιλότητας αλλά και της κλιματικής αλλαγής.
Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Αρχαιολογική υπηρεσία Αργολίδας την υπηρεσία Δασών Αργολίδας και το Δασαρχείο Πατρών και στο πλαίσιο το Προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» διοργανώθηκε εθελοντική φύτευση δεντρυλλίων στο Λόφο της Ασπίδας.

Ευχαριστούμε το Δασαρχείο Πατρών για την χορήγηση φυτευτικού υλικού την προϊσταμένη στην Υπηρεσία Δασών Αργολίδας κ Μπεξή και την κ. Άλκηστη-Ζαφειρία Παπαδημητρίου προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας για την άμεση ανταπόκριση τους και τη στήριξη στο πρακτικό μέρος της υλοποίησης της δράσης.
Ευχαριστούμε επίσης την Εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ. για την χορήγηση αναψυκτικών και νερών όπως και το Αρτοποιείο - Φούρνο ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ Γ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για την χορήγηση εδεσμάτων στους μαθητές μας.
Η συνεργασία πρόσφερε στους μαθητές μας καταιγισμό θετικών συναισθημάτων και διάθεση δημιουργικότητας.
Είμαστε υπερήφανοι για τη δράση μας!!!

Η Διευθύντρια
Λένα Παπαθανασιου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ