ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Μεγάλη ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους

1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους
Χθες Τέταρτη 27 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος'' ακόμα μια εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους.

Συμπολίτες και μέλη του Συστήματος συμμετείχαν στην διαδικασία της αιμοδοσίας και μαζί με νοσηλευτές και τον ιατρό της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους κύριο Αθανάσιο Πανουτσόπουλο συνέβαλαν για να προστεθεί ένα μικρό απόθεμα αίματος, πολύ σημαντικό όμως αν αναλογιστούμε ότι αυτή την περίοδο οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και οι καλύψεις γίνονται με εξαιρετική δυσκολία. 

Όλοι μαζί μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε είχαμε μια χρήσιμη εμπειρία, μια όμορφη ανάμνηση και μια υπόσχεση για μια μελλοντική αιμοδοσία που θα συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους εθελοντές. 

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους ευχαριστεί την ομάδα της αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους που για ακόμα μια φορά πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην κάλυψη και αυτής της αιμοδοσίας. τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κύριο Παναγιώτη Σκούφη για την παραχώρηση του χώρου της αίθουσας "Μέγας Αλέξανδρος¨ και φυσικά στους πολίτες του Άργους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ